palle-knudsen-oeZvbQKdA7Y-unsplash.jpg
Skjold Akupunktur
Skjold_Akupunktur_White_Logo_02_edited_edited.png

balance, velvære og ro i krop og sind

En rejse i ældgammel visdom om balancen i krop, sind og ånd

Fra ergoterapeut til Akupunktør
 

Joan Skjold har en sundhedsfaglig baggrund som Ergoterapeut fra 1999 og har siden 2015 uddannet sig til Rab.- Registreret Akupunktør,  AuriculoTerapeut og Posturolog. Skjold Akupunktur er opstartet ud fra en passion om at viderebringe en ældgammel visdom, hvor naturlig individuel hjælp til krop, sind og ånd er i højsædet.

Dét de gamle kinesere erfarede for mere end 5000 år siden er igennem tiden blevet viderebragt fra familie til familie, fra landsby til landsby, fra Kina til Sri Lanka, Taiwan og resten af verden. Årtusinders viden om naturlig behandling med akupunktur kan i dag bekræftes med forskning og undersøgelser. WHO (verdens sundheds organisation) anbefaler akupunktur som særdeles  velegnet til mere end 100 lidelser - bla. ved smerter i muskler og led, smerter i ryg og nakke, ved hovedpine, migræne, allergi, ved hormonelle uregelmæssigheder, menstruations-smerter, fertilitetsproblemer, overgangsalder og ikke mindst ved fysisk og psykisk stress, ved angst, eksamensangst, depression og søvnbesvær. Du kan læse mere om WHO´s anbefaling

Din naturlige balance er en dynamisk bevægelse mellem yin og yang. En balance imellem dit indre og dit ydre, imellem dig selv og din omverden, imellem valg og fravalg. Når du lytter til din krop, begynder at forstå den og skaber en bedre balance imellem dit indre og dit ydre vil du mærke din naturlige balance.

Det vil glæde mig at hjælpe dig!

De Bedste Hilsner

 

Joan Skjold

Rab. Akupunktør & Ergoterapeut

Ergoterapeut