palle-knudsen-oeZvbQKdA7Y-unsplash.jpg
Skjold Akupunktur
Skjold_Akupunktur_White_Logo_02_edited_edited.png

balance, velvære og ro i krop og sind

Om Skjold Akupunktur
 

En rejse i ældgammel visdom om balancen i krop, sind og ånd

Mit navn er Joan Skjold, jeg er stifter og ejer af klinikken Skjold Akupunktur, hvor jeg også behandler. Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som statsautoriseret ergoterapeut (1999) og har siden 2015 uddannet mig til Rab. Registreret Akupunktør og AuriculoTerapeut. Jeg holder mig løbende opdateret og videreuddanner mig indenfor de akupunkturmetoder som jeg brænder for og som mine klienter oplever størst effekt af. Dette er f.eks.  Auriculoterapi og  -medicin, posturologi, scalp akupunktur, Master Tung akupunktur, Jin3needle Akupunktur, Battlefield Akupunktur. 

Dét de gamle kinesere erfarede for mere end 5000 år siden er igennem tiden blevet viderebragt fra familie til familie, fra landsby til landsby, fra Kina til Sri Lanka, Taiwan og resten af verden. Årtusinders viden om naturlig behandling med akupunktur kan i dag bekræftes med forskning og undersøgelser. WHO (verdens sundheds organisation) anbefaler akupunktur som særdeles  velegnet til mere end 100 lidelser - bla. ved smerter i muskler og led, smerter i ryg og nakke, ved hovedpine, migræne, allergi, ved hormonelle uregelmæssigheder, menstruations-smerter, fertilitetsproblemer, overgangsalder og ikke mindst ved fysisk og psykisk stress, ved angst, eksamensangst, depression og søvnbesvær. Du kan læse mere om WHO´s anbefaling

Din naturlige balance er en dynamisk bevægelse mellem yin og yang. En balance imellem dit indre og dit ydre, imellem dig selv og din omverden, imellem valg og fravalg. Når du lytter til din krop, begynder at forstå den og skaber en bedre balance imellem dit indre og dit ydre vil du mærke din naturlige balance.

Det vil glæde mig at hjælpe dig!

De Bedste Hilsner

 

Joan Skjold

Rab. Akupunktør & Ergoterapeut

Ergoterapeut